VPS hosting Nederland


Ik heb sinds kort een eigen bedrijf waar ik een eigen server voor nodig had. Het is erg duur om een totaal eigen server aan te schaffen, dus ik was op zoek naar een goedkopere oplossing. Ik zit immers in de opstartfase en kan niet teveel geld uitgeven aan dit soort zaken. Het is alleen wel belangrijk dat ik dit goed regel, mijn bedrijf is afhankelijk van online verkopen. Het moet dus niet mogelijk zijn dat mijn webshop om de haverklap niet bereikbaar is. Toen ik op zoek ging naar die oplossing voor mijn onderneming kwam ik al snel uit bij Xitens. Via de website van Xitens heb ik me eerst goed ingelezen in de materie. Ik ben hier niet in thuis maar je moet natuurlijk wel weten hoe de vork in de steel zit als je gaat betalen voor een server. Ik was aangenaam verrast door de uitgebreide informatie die ik op de website vond. Het maakte het een stuk eenvoudiger een keuze te maken. De website is te vinden via de volgende link: xitens.nl. Ook als u in het algemeen meer wilt weten over servers kunt u hier alles lezen over de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie dacht, tegen een aantrekkelijk tarief. Hieronder leest u meer over de verschillende pakketten die u kunt krijgen als u kiest voor VPS hosting in Nederland en de andere diensten die Xitens aanbiedt. Voor een volledig overzicht van het aanbod kunt u terecht op de website.

Opties bij VPS hosting Nederland

Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een eigen server. De verschillende pakketten zijn geschikt voor uiteenlopende soorten ondernemingen. Het is wel prettig te weten waar je het precies over hebt. Informatie over VPS hosting in Nederland kun je eenvoudig verkrijgen als je online zoekt op ‘VPS hosting Nederland’. De opties die ze aanbieden zijn de volgende: 

  • VPure SSD1
  • VPure SSD4
  • VPure SSD6

Als u na het lezen van de informatie op de website nog niet goed weet welk pakket het beste past bij u kunt u beter even contact opnemen met Xitens zelf. De medewerkers van Xitens kunnen u uitstekend adviseren over het aanbod. Het is daarbij belangrijk dat u weet wat uw doel is met de server. Ik wist bijvoorbeeld heel goed dat ik daar mijn webshop op wilde hosten, en dat ik er prijs op stelde dat ik de server in eigen beheer had. De serverruimte die beschikbaar is via Xitens is bovendien ook privé. Ook dat vond ik belangrijk. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom ik gekozen heb voor VPS hosting in Nederland, omdat het hier mogelijk is mijn webshop zo te hosten als ik vanaf het begin voor ogen had. In andere landen is dit niet altijd een optie. VPS hosting in Nederland is daarom een aanrader voor bedrijven in Nederland en daarbuiten. Niet voor niets kiezen veel grote, internationale bedrijven voor VPS hosting in Nederland en niet ergens anders.

SSL certificaten kopen

Als je een webshop runt moet je ook zorgen dat het een beveiligde omgeving is waar klanten hun betaalgegevens kunnen achterlaten. Dat kun je doen door een SSL certificaat aan te vragen voor je website. Hiermee is de veiligheid van je online omgeving gegarandeerd. Veel klanten stellen daar prijs op. Naast VPS hosting in Nederland heb ik ook dit via Xitens geregeld. Meer weten over deze service? Ook hiervoor kunt u terecht op de website: xitens.nl, of neemt u contact op met een van de medewerkers van Xitens.