De beste hosting vindt u bij Webruimtehosting.


Bent u op zoek naar een betrouwbare provider? Wij van Webruimtehosting bieden hosting op maat aan voor alle websites! Of u nou veel of weinig bezoekers heeft, veel serverruimte nodig hebt of gewoon een klein bedrijf met een homepagina bent. U kunt bij ons terecht voor al uw webhosting benodigdheden. Ons starter pakket is super scherp geprijsd met een prijs van slechts 0,99 Euro per maand. Negens vindt u zulke goedkope webhosting. Webruimtehosting is een betrouwbare partij op het gebied van web services en hosting. Wij nemen onze klantenservice enorm serieus en doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om een website op te zetten en dat niet alles vanzelfsprekend is wanneer u dit voor het eerst doet. Er is altijd een medewerker van ons beschikbaar om u om die reden te helpen. Wij stoppen pas wanneer u helemaal tevreden bent! Wij kunnen u helpen bij alle set-up die nodig is voor de installatie van uw website zodat u direct aan de gang kunt. Onze hosting is dus niet aleen spotgoedkoop, maar komt ook met de beste service. Onze klanten beoordelen ons met maarliefst een 9,9 op review platforms en daar zijn wij enorm trots op. Wij vinden onderling vertrouwen en eerlijke afspraken belangrijk. Zeker in een branche waarbij de consument vaak niet volledig geinformeerd is wordt er vaak misbruik gemaakt van de situatie. U ziet dit terug in de prijzen en voorwaarden van sommige van onze concurrenten. Wij willen dit helemaal anders doen en laten zien hoe makkelijk hosting voor u kan zijn. Geen addertjes onder het gras of verborgen kosten. Eerlijke hosting, zo doen we dat bij Webruimtehosting.

Premium service en betrouwbare hosting.

Zoals gezegd zijn wij het beu dat er rondom hosting zoveel uitbuiting voorkomt en willen wij de consument laten zien hoe eerlijke hosting er uit ziet. Al onze pakketten bevatten alles wat u maar nodig heeft om uw website volledig te laten werken. Geen verborgen kosten bij het kleinste pakket, gewoon eerlijke service. U krijgt van ons bij elk domein een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat zodat uw website gelijk is uitgerust met HTTPS beveiliging. Dit is voor u, uw gebruikers en uw google ranking erg belangrijk. Veiligheid staat voorop dus wij bieden deze service aan voor elk domein en elk pakket. Hiernaast bevatten onze pakketten alle basis voorzieningen die je van je hosting mag verwachten zoals: Dagelijkse back-ups van de gehele server, zeven dagen per week bereikbaar voor klantenservice en hulp bij al uw problemen, e-mail servers, SQL databases en meer. Wilt u precies zien hoe ons aanbod in elkaar zit? Neem dan een kijkje op onze website www.webruimtehosting.nl. Hierop staat alles uitgelegd en kunt u ook meer informatie vinden over wie wij zijn en hoe we precies te werk gaan.

Groene hosting op de beste hardware.

Voor al uw hosting hebben wij uitsluitend de nieuwste SSD schijven in gebruik. Al onze servers lopen op SSD’s waardoor uw website bliksemsnel laadt! Dat is wel zo fijn voor uw gebruikers. Onze servers staan in het Severius datacentrum in Dronten. Het is een high-tech datapark dat werkzaam is op 100% groene stroom en volledig CO-2 neutraal is. Ook dat vinden wij belangrijke service bij Webruimtehosting. Onze servers worden aangedreven door twee stroomgroepen waarbij in het geval van uitval van de eerste groep er binnen miliseconden wordt overgeschakeld naar de back-up groep. Hierdoor is uw website dus nooit offline! Wij garanderen u 99.9% uptime. Dat is nog eens hosting!