Optimaal netwerk met een patchkast


Een storend netwerk is erg vervelend en daar zit niemand op te wachten. Verzeker uzelf van een goed werkend netwerk met een patchkast van Patchkast.com. U vindt hier een ruim assortiment patchkaste van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Niet alleen voor een organisatie is een goedwerkende server belangrijk ook thuis wilt u altijd op uw server kunnen rekenen. Een patchkast biedt uw server en randapparatuur bescherming tegen stof en vuil en zorgt dat uw netwerk op orde is.

Een slimme investering

Een patchkast is een goede investering indien u verzekerd wilt zijn van een stabiel netwerk. Als er iets aan uw netwerk mankeert kan dit vervelende gevolgen hebben. Belangrijke data die verloren gaat bijvoorbeeld. Hier hoeft u zich geen zorgen meer over te maken dankzij een patchkast van Patchkast.com, uw server is veilig opgeborgen. 19 inch kasten hebben een profiel van 48,26 centimeter. Hier kunt u uw netwerkapparatuur in plaatsen zodat alles netjes opgeborgen is. In units wordt de hoogte van een patchkast aangegeven. Er zijn ook patchkasten van 10 inch verkrijgbaar.

Handige accessoires

In de webshop zijn er nog veel meer handige accessoires om uw patchkast goed in te richten. Bevestigen is simpel met kooimoeren, hoe u de kast verder inricht is geheel afhankelijk van uw wensen. Indien de server in een kantoorruimte staat waar het druk is, biedt een patchkast met glazen deuren uitkomst. De deuren dempen het geluid zodat er niemand tijdens het werk gestoord wordt. Een andere mogelijkheid zijn geperforeerde deuren, deze voeren de warmte goed af. Andere waardevolle toevoegingen zijn kabelgoten, lades, sloten en switches. In de webshop is alles overzichtelijk voor u gesorteerd zodat u gemakkelijk vindt waar u naar op zoek bent.

Verlichting

Een patchkast staat vaak iets uit het zicht op een plek waar het iets donkerder is. Mocht er een keer iets mis zijn met de server dan is het handig dat u goed zicht heeft. Gelukkig is er speciale verlichting voor in uw patchkast. Deze is gemakkelijk te monteren en ok verkrijgbaar met een dimmer. Op deze manier bepaalt u zelf de helderheid van de verlichting.

Breng een bezoek aan de website

Patchkasten zijn een belangrijke factor voor een stabiel netwerk. De kasten van Patchkast.com bieden een veilige opslagplaats voor uw server en randapparatuur. Bij Patchkast.com kiest u uit 19 inch, 10 inch en mini patchkasten. Vanaf nu af aan hoeft u zich niet meer druk te maken om verstrikte kabels en een server vol stof. Koop uw serverkast gemakkelijk en snel en bezoek de website. Een patchkast online bestellen doet u gemakkelijk via de webshop. U bent verzekerd van een snelle levertijd dankzij de grote voorraad. Vindt u het lastig een keuze te maken met al dat aanbod? Vraag de specialisten van Patckhkast.com gerust om advies, zij helpen u graag verder.