Op zoek naar aquarium led verlichting?


Op zoek naar led verlichting? Bij ledstrip koning bieden wij alle soorten led strips aan, van tuinverlichting tot aquarium led, en van trap verlichting tot keuken verlichting. Naast zelfklevende ledstrips bieden we ook profielen aan of beugels om ze op te hangen, of adapters en stekkers om de led strips aan te drijven. Wij leveren alleen led verlichting van een hoog waardige kwaliteit, voor de scherpste prijzen. Als u iets in gedachten heeft, kan u het vinden op onze website. Naast led verlichting bieden wij ook tips aan voor het ophangen van uw verlichting, en naast de professionele tips hebben we ook een pagina voor klanten die hun eigen projecten hebben gemaakt, en hiervan kan u ook inspiratie op doen. 

Onze aquarium led verlichting

Bent u op zoek naar een set aquarium led strips? Bij ledstrip koning hebben wij alleen waterdichte led verlichting van hoogwaardige kwaliteit, alleen voor aquarium. Al onze led strip sets zijn zorgvuldig samengesteld om uw aquarium of terrarium zo goed mogelijk te voorzien van verlichting. De strips zijn waterdicht en hebben een afstandsbediening of Time Controller zodat u programma’s kan inrichting voor de verlichting in uw aquarium. Zo voelen de vissen zich thuis en is uw aquarium mooi gedecoreerd. 

Als u inspiratie nodig heeft voor uw aquarium LED kan uw onze pagina met toepassing en inspiratie bekijken. Ook kan u losse strips en accessoires kopen, zodat u uw aquarium net zoals de rest van onze klanten op de meest mooie manier kan versieren. Onze standaard aquarium led sets zijn voorzien van:

  • Een of meerdere waterbestendige strips
  • Voeding voor de led strips
  • Accessoire sets voor waterdichte verbindingen
  • Afstandsbediening of time controller

U kan de verlichting makkelijk vast maken onder de aquarium kap met de meegeleverde lijm, maar ook met speciale beugeltjes. Al onze strips worden kant en klaar waterdicht geleverd. Ook zitten er benodigdheden bij die er voor zorgen dat u uw strips perfect op maat kan maken voor uw aquarium. Zo kan u zelf bepalen hoe u de verlichting indeelt. 

Wij raden u aan om koude witte ledstrips als hoofdverlichting te plaatsen zodat uw hele kom gegarandeerd verlicht is. Daarna kan u uw aquarium verder aankleden met verschillende kleuren, bijvoorbeeld blauw om de diepe oceaan in uw huis te halen. 

Over ons

Op onze website gaan wij mee met de dalende prijzen van led verlichting. Daarnaast letten wij scherp op de prijzen van andere kwaliteit shops, om onze prijs zo laag mogelijk te houden. Wij controleren elke led strip, en zorgen er voor dat we alleen de beste kwaliteit led verlichting hebben op onze website. Onze producten worden rechtstreeks uit de fabriek importeert, en zo kunnen wij kwaliteit garanderen. Hiernaast leveren wij ook nog zeer goede service, want de klant is immers koning.

Wij staan bekend als de ledstrip koning omdat wij de koning zijn in prijs, kwaliteit en service. Ons grote assortiment heeft altijd wel wat voor u. Daarom kan u goed terecht op onze website als u op zoek bent naar led verlichting. Wacht dus niet langer, en kijk snel verder op onze website. Voor vragen kan u contact opnemen.