MKB systeembeheer besteedt u waarschijnlijk uit


Werkt u binnen de MKB? Dat wil zeggen dat u een bedrijf leidt tot een bepaald aantal medewerkers binnen het zogenaamde middenkader. Wij van iwally.nl hebben ons toegelegd op MKB systeembeheer en we werken vanuit Maarsen in de provincie Utrecht. Handig centraal gelegen in de Randstad kunnen we daardoor erg veel bedrijven helpen bij een keur aan IT-oplossingen. Zit u op het moment met de handen in het haar? Weet u hoe u een bedrijf moet leiden, hebt u verstand van de boekhouding en marketing maar is de automatisering een moeilijk onderwerp voor u? Dat is helemaal niets om u voor te schamen. U bent in ieder geval niet de enige. U zoekt waarschijnlijk naar MKB systeembeheer van buitenaf. Want uw bedrijf zal in tegenstelling tot grotere organisaties niet dagelijks de behoefte hebben aan een expert. U hebt niet een systeembeheerder in loondienst en u vindt dat dan ook niet noodzakelijk. Voor eenmanszaken, voor kleinere winkels in een winkelcentrum maar ook voor non-profitorganisaties is de MKB systeembeheer van iWally dan echt de perfecte uitkomst. Wij hanteren lage en dus concurrerende tarieven waar u absoluut de vruchten van moet plukken. Mocht uw computer, het internet, uw interne netwerk of een randapparaat er opeens mee ophouden, ook al zijn het relatief nieuwe producten, dan lossen we dat graag voor u op. In principe werken we in geheel Nederland maar u begrijpt natuurlijk wel dat we voor een snelle effectiviteit voornamelijk MKB systeembeheer in het midden van het land uitvoeren.

Een bedrijf dat MKB systeembeheer graag voor u regelt

Er zijn diverse zaken dat MKB systeembeheer bij iWally omvat:

  • Zo denken we mee aan het opzetten van een intern netwerk. Welke technologie hebt u daarvoor nodig en welke software wilt u draaien? Wat moet er precies geïntegreerd worden en hebt u ook de behoefte aan een cloud?
  • Qua beveiliging moet er ook erg veel gebeuren. Iedere pc en laptop moet men beveiligen tegenwoordig. Tegen lekken, virussen en Trojaanse paarden. Het is niet meer dan logisch dat MKB systeembeheer uw ICT-omgeving zo goed mogelijk beveiligd tegen deze digitale gevaren.
  • Hulp bij het maken van een back-up en het opnieuw installeren van systemen, programma’s en terughalen van documenten kan erg belangrijk zijn. Een medewerker kan er immers een rotzooi van maken door diens onwetendheid. Kan gebeuren, onze MKB systeembeheer lost het snel en nauwkeurig voor u op.

Soms is het ook zeker mogelijk om u op afstand te helpen. Daarom is het verstandig om altijd eerst even te bellen of te mailen zodat u het actuele probleem even kort kunt samenvatten. Wellicht kunt u het zelf oplossen aan de hand van onze hulp. Hebt u er absoluut geen kas van gegeten? Kan komt dit MKB systeembeheer team zo spoedig mogelijk langs.

Ook particulieren kunnen wij dienst zijn

Wellicht hebt u thuis hulp nodig bij het installeren van een nieuwe pc of van het internet. Bij het upgraden of beveiligen van uw thuisnetwerk kunt u ook wel wat advies gebruiken natuurlijk. Reken er maar op dat we ook dan graag even op afspraak bij u langsgaan om u daarmee te helpen. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen leert van onze werkzaamheden. Wij leggen het u daarom zo simpel mogelijk uit, op uw eigen niveau. U leert daarvan zodat eventuele problemen later snel door u kunnen worden opgelost. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan direct online door uw gegevens en gewenste data door te geven. Tijdens kantooruren kunt u trouwens ook meteen een medewerker om advies vragen. Op de site staan ze namelijk via de chatfunctie voor u klaar!