Met een doseermachine kunt u uw productieproces stroomlijnen


Verwerkt u op welke schaal dan ook granulaten, koffie, poeders of bijvoorbeeld meel? Dan is het niet meer van deze tijd om het met de hand te verpakken in het uiteindelijke verpakkingsmateriaal. Men gebruikt binnen de fabriek of eventueel een ander logistiek centrum zoals een groothandel een doseermachine om het evenredig te verdelen. Een doseermachine is vrijwel altijd een semiautomatische dan wel een volautomatische machine dat u van tevoren zodanig instelt dat iedere verpakking exact hetzelfde gewicht aan voedingsstoffen bevat. Want in principe wordt de doseermachine doorgaans gebruikt om voedingsstoffen zoals we hierboven opsomden mee te verdelen. Is uw huidige doseermachine niet meer van deze tijd? Heeft het zijn beste tijd simpelweg gehad? Of werkt u zelfs nog met een machine dat handmatig wordt bediend? Dan is het de hoogste tijd om in een nieuwe doseermachine te investeren. Wellicht hebt u een klein budget, ook dan hoeft u niet bang te zijn dat het te duur is want bij adlppack.com vindt u vast en zeker een doseermachine dat binnen uw budget ligt. Dat komt met name vanwege het feit dat we niet alleen apparatuur aanbieden dat gloednieuw van de fabriek afkomstig is, maar dat we tevens tweedehandse machines inkopen, opknappen en doorverkopen. Wij hebben recycling en duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat is dan ook zeker een belangrijk argument om een machine een tweede kans te geven. En voor u heeft het uiteraard als bijkomend voordeel dat u een tweedehands product tegen een zeer schappelijke prijs kunt kopen.

Heeft uw bedrijf een moderne doseermachine?

Met een doseermachine kunt u zowel voedingsmiddelen als halffabricaten en chemische stoffen scheiden waarna het verpakt kan worden. Daarom kunt u naast allerlei gemalen kruiden, suiker, koffie, thee en andere poeders voor de levensmiddelenindustrie ook voor een doseermachine gaan als u bijvoorbeeld de volgende producten produceert dan wel verwerkt:

  • Wasmiddelpoeders,
  • En zelfs diverse vloeistoffen en gel. Het verschil in viscositeit is voor een doseermachine geen enkel probleem,
  • En daarom kan het niet enkel in zakken of dozen verpakt worden maar ook in combinatiebussen, kunststof containers, glazen en plastic flessen, kleine en grote emmers en allerlei ander verpakkingsmateriaal.

Omdat u een doseermachine op allerlei manieren kunt gaan gebruiken is er niet een enkele blauwdruk van dit apparaat. Daarom is het ook zo ingewikkeld om u in een korte tekst uit te leggen hoe deze machine werkt. Het is verstandig om even bij ons in Raalte, Twente, langs te komen als u graag wat meer details wilt hebben over deze machine of een van de vele andere verpakkingsmachines die we aanbieden. Natuurlijk kunt u ook op de website diverse technische specificaties vinden en het is de ideale plek om het laatste nieuws te volgen. Maar om daadwerkelijk een dergelijke investering te maken vinden wij het niet meer dan logisch dat u graag even de kat uit de boom komt kijken bij ons in Raalte.

Ook allerlei andere verpakkingsoplossingen bieden we aan

Ook voor het etiketteren van verpakkingen, het afsluiten van dergelijke verpakkingen of het inblikken van voeding kunt u aparte machines bij ons verwachten. Dus schroom niet langer maar kom vlug een kijkje nemen op de site want daar vindt u ons actuele aanbod. Dit werken we regelmatig bij dus bookmark de website en neem eens per week een kijkje. Bent u benieuwd wat het u zal kosten? Vraag dan online alvast een offerte aan. Die offerte is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend dus neem de tijd om er goed over na te denken met het bestuur. Nog vragen? Mail of bel gerust met Andr├ę de la Porte Packaging.
.