Karambit bij Knifestore.nl


Welkom bij de KnifeStore waar je kiest uit een keur aan messen van de beste kwaliteit. Ben je op zoek naar Karambit? Dan bieden wij je volop mogelijkheden. Karambit is een bijzonder soort mes dat een interessante geschiedenis kent. Wist je dat Karambit aanvankelijk niet zo zeer als mes werd gebruikt, dan wel als verzamelobject. Dat wil zeggen dat het zijn functie van mes tijden lang op een laag pitje had staan. Er doen veel verhalen de ronde over de oorsprong van Karambit maar een aantal verhalen die blijven terugkomen. Het mes zou zijn wortels hebben liggen in west Sumatra. Karambit is vlijmscherp en kan dus goed gebruikt worden als mes. Maar wat we toch vaak zien is dat mensen dit mes kopen omdat het er simpelweg zo mooi uitziet. Je vind Karambit dan ook niet zelden achter glas waar het wordt gekoesterd door de echte liefhebber en dat is ook helemaal niet zo gek, want het mes ziet er ook werkelijk heel erg fraai uit. Ben je op zoek naar Karambit, dan ben je in onze online winkel helemaal op het juiste adres. Belangrijk om te weten is dat alle messen die wij online verkopen ook helemaal legaal zijn. Dat wil dus zeggen dat je altijd een legaal mes koopt. Onze selectie is met zorg en passie samengesteld en dat zie je terug aan ons assortiment. Let er wel op dat er een verschil bestaat tussen het aanschaffen van messen zoals Karambit en het dragen van messen. Want het dragen van messen is niet in alle gevallen toegestaan en dat is dan ook zeker iets om goed op te letten. In Nederland zien we ook dat het in bepaalde periodes niet is toegestaan om een mes te dragen. Deze verordening is dan meestal van kracht omdat er een bepaald evenement plaats vindt. Verordeningen zijn van kracht tijdens voetbalwedstrijden of grote festivals. Dat zijn wel zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een mes bij je wilt dragen of wanneer je bij ons een mes koopt zoals het fraaie en toch ook speelse Karambit. Kies bij onze online winkel voor:

  • De beste kwaliteit legale messen
  • Een met zorg samengesteld assortiment
  • De beste prijs en kwaliteit verhouding

Karambit in Nederland´

Voor Karambit gelden in Nederland bepaalde regels die we graag even met je bespreken voordat je overgaat tot het kopen van een van deze fraaie messen. Karambit is in Nederland namelijk gewoon toegestaan als het mes een snijvlak heeft. Er zijn namelijk ook uitvoeringen met twee snijvlakken en die zijn niet toegestaan. Ook mag het mes als het opgevouwen is, niet langer zijn dan 27 centimeter. Met andere woorden. Wil je Karambit kopen voor hobby gebruik, dan levert het verder geen problemen op. Het mag alleen niet als wapen worden gebruikt omdat het dan onder een andere wet valt.

Wij bieden prachtige messen

Als je een mes koopt, dan wil je graag dat dit mes lang meegaat. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben wij daar zeker rekening mee gehouden en wij vinden het dan ook heel erg belangrijk om te vertellen dat ons assortiment bestaan uit uitsluitend hoogwaardige messen van de beste kwaliteit. Mocht je erg graag meer willen weten over een van onze producten, dan raden we je aan om eens contact met ons op te nemen. Wij helpen je altijd graag verder. Wil je graag meer weten en op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de Knife Store, schrijf je dan eens online in voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte!