Ga samenwerken op afstand


Herinnert u zich de tijd nog waarin communiceren met buitenlandse collega’s altijd met de nodige uitdagingen kwam? Van het versturen van een e-mail waarvan de boodschap toch niet helemaal overkwam tot het moeten reizen naar een bepaalde (buitenlandse) locatie tot een torenhoge telefoonrekening omdat u een telefoongesprek voerde met een collega in het buitenland. Inmiddels ligt die tijd gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig hebben we tal van mogelijkheden om het samenwerken op afstand met (buitenlandse) collega’s op een veel makkelijkere (en goedkopere) manier plaats te laten vinden. Nu is echter de vraag voor welke manier gaat u en in welke tijdzone? Bij het bedrijf ClickOn bieden ze u graag de manier van videoconferencing aan met de Polycom. Dit apparaat verzorgt zowel de audio als de video en daarmee heeft u vrijwel alles wat u op dit gebied nodig heeft om een goede vergadering te kunnen hebben met collega’s op verschillende locaties. Bij ClickOn staan ze natuurlijk voor u klaar om hierin op verschillende manieren bij te staan.

  • Advies
  • Installatie
  • Training

Heeft u dus de keuze gemaakt om de Polycom aan te schaffen? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als u erop kunt vertrouwen dat dit allemaal op de juiste manier gebeurt. Daarom bieden ze u bij ClickOn altijd het juiste advies aan. Als u dan eenmaal de juiste keuze heeft gemaakt voor samenwerken op afstand dan wordt de installatie en de training uiteraard ook voor u verzorgt.

De optimalisatie en support bij samenwerken op afstand

Om het samenwerken op afstand op de juiste manier te laten verlopen bent u met de Polycom op de juiste weg. En dit is natuurlijk niet alleen fijn voor het samenwerken op afstand met buitenlandse collega’s. Is er een collega die vanwege ziekte of het intens drukke verkeer niet op tijd op kantoor kan zijn voor een belangrijke vergadering? Dan kan de Polycom ook dan ingezet worden. Natuurlijk wilt u dat het samenwerken op afstand volledig geoptimaliseerd wordt binnen het bedrijf. Bij ClickOn zullen ze er uiteraard voor zorgen dat dit het geval is. En heeft u op een gegeven moment support nodig bij het samenwerken op afstand met de Polycom? Dan hoeft u alleen maar op een zeer eenvoudige wijze contact op te nemen met het bedrijf en zij staan voor u klaar. Op de website https://clickon.nl/product/polycom kunt u hier uiteraard en hoop meer informatie over vinden. En we kunnen het u absoluut aanraden om hier eens een kijkje te gaan nemen. Daar zult u namelijk een hele hoop van leren!

Regel het vandaag nog

Bent u er inmiddels helemaal klaar mee dat u het samenwerken op afstand nog niet goed heeft geregeld binnen uw bedrijf? Zorg er dan vandaag nog voor dat hier verandering in komt. Het samenwerken op afstand hoeft namelijk echt niet moeilijk te zijn. En dankzij de Polycom is dat nu helemaal makkelijker dan ooit. Kom dus vandaag nog een kijkje nemen op de website https://clickon.nl/ en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die dit apparaat met zich meebrengt. De medewerkers van dit bedrijf staan uiteraard voor u klaar om u te voorzien van de nodige tips hoe dit nu binnen uw bedrijf op de best mogelijke manier ingezet kan worden. Het is dus zeker de moeite waard om er even de tijd in te steken om het samenwerken op afstand te optimaliseren binnen uw bedrijf. Als u ook maar ergens vragen over heeft, neem dan simpelweg contact op met het bedrijf en zij zullen u dan zo goed mogelijk verder helpen.