Wilt u een noodafsluiting laten aanbrengen?


Onlangs moest ik naar kantoor komen omdat er een lekke waterleiding was gezien van buiten het pand. Ik was blij dat dit snel gezien was omdat het anders nog het hele weekend zou kunnen duren voordat wij misschien weer een keer op kantoor zouden komen. Wij hebben toen meteen de auto gepakt en zijn naar kantoor gereden, maar in de haast heb ik vergeten om de sleutel van kantoor mee te nemen. Dat was heel dom en dus hebben wij besloten om een raampje in te tikken. Wij wilden namelijk liever niet weer terug moeten rijden want dat zou veel tijd kosten en die tijd hadden we niet want we moesten zo snel mogelijk het water afsluiten. Wij hebben dus het raampje ingetikt en wij hebben toen alles kunnen afsluiten wat nodig was. Wij hebben toen gekeken of wij een bedrijf konden vinden dat een noodafsluiting voor ons kon maken. Als je namelijk je pand zo achterlaat, dat wil zeggen met een kapot raampje, dan vraag je om inbrekers en daar waren wij niet op uit. Bovendien ben je ook niet verzekerd als je. geen noodafsluiting aanbrengt. Wij moesten dus iemand hebben die meteen kon komen om voor ons een noodafsluiting aan te brengen. Wij hebben toen maar even gegoogeld om te zien wat de mogelijkheden waren om een goede noodafsluiting aan te laten brengen. Wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van slotenmaker-holland konden gaan. Wij hebben deze site met veel interesse doorgenomen en wij hebben gezien dat wij hier meteen geholpen konden worden wanneer wij een noodafsluiting wilden laten aanbrengen. Deze mensen zijn er namelijk in gespecialiseerd om je zo snel mogelijk te hulp te komen schieten. Dat was precies wat wij nodig hadden dus wij hebben meteen een telefoontje gepleegd. Het was fijn om te merken dat deze mensen ons heel goed konden helpen en wij hebben daarom ook besloten dat wij graag een recensie over deze firma wilden schrijven. 

Dankzij deze noodafsluiting bleven wij verzekerd

Wij zijn blij dat wij met een specialist in zee zijn gegaan want als je niet een noodafsluiting laat aanbrengen, dan kan je dat heel veel problemen opleveren. Ik ben daarom heel blij dat ik ben gaan kijken waar wij een specialist konden vinden en ik was ook blij dat deze mensen meteen langs konden komen om een noodafsluiting aan te brengen ondanks dat het vrijdagavond heel laat was. Wij zouden daarom graag vaker een beroep op deze mensen willen doen. Vandaar dat wij de gegevens van dit bedrijf ook meteen even genoteerd hebben. 

Wilt u ook een nieuw slot aanbrengen? 

Mocht u ook een nieuw slot willen, dan kunt u even:

  • Naar slotenmaker-holland.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer een afspraak maken om uw slot te laten maken of vervangen 

Wij zijn zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf en wij zijn daarom ook zeer te spreken over de manier waarop onze schade hersteld kon worden. Hierdoor maakten inbrekers geen kans meer bij ons pand.