Voor de verhuur van heftrucks zult u bij ons slagen


Sinds 1998 kunt u bij Hendrikse verhuur terecht als u op het gebied van verhuur van heftrucks een of meerdere heftrucks wilt huren voor een bepaalde tijd. Qua verhuur van heftrucks bieden wij tegenwoordig een breed assortiment aan zodat u bijvoorbeeld zowel voor binnen- als buitenheftrucks bij ons terecht kunt. Bent u benieuwd wat we aanbieden op het gebied van de verhuur van heftrucks? Kijk dan eens op de website want ook wij zijn met de tijd meegegaan en het is dan ook zeker mogelijk om online de verhuur van heftrucks te regelen. Op hendrikseverhuur.nl zult u zien dat we lage tarieven in rekening brengen. En dat is ook erg belangrijk want u kiest er immers voor om niet te investeren in uw eigen heftruck. Als u een groot warenhuis met magazijn beheerd of in een tuincentrum werkt dan is de investering wellicht wel de moeite waard. Maar als het gaat om een tijdelijk project zoals de op- en afbouw van een festivalterrein, dan is het verstandig om een dergelijke machine te huren in plaats van te kopen. Naast lage tarieven vinden we het belangrijk dat de trucks in goede staat verkeren. Mocht er tijdens de werkzaamheden iets kapot gaan dan mag u rekenen op een snelle service. En ten slotte is ons derde grote voordeel het feit dat we in heel Nederland kunnen leveren. Dus regelt u de verhuur van heftrucks bij Hendrikse verhuur? Dan brengen we de machines binnen enkele dagen al bij u tot aan de voordeur.

De verhuur van heftrucks is goedkoper dan u denkt

We brengen en halen de trucks aldus in heel Nederland. En dat heeft voor u als voordeel dat u er relatief weinig last en al helemaal geen onderhoud aan zult hebben. De verhuur van heftrucks kan direct van start gaan nadat u een keuze hebt gemaakt tussen de diverse machines die we op dit moment aanbieden. Het is overigens wel verplicht om een diploma, of in ieder geval een certificaat te hebben voordat u naar de verhuur van heftrucks gaat kijken. Maar dat lijkt ons ook niet meer dan logisch. We hebben de diverse machines voor u gecategoriseerd in een aantal handige categorieën. Dit zijn op het gebied van de verhuur van heftrucks de volgende types:

  • LPG vorkheftrucks. Ideaal voor indoor gebruik zoals het verplaatsen van pallets van hoge stellingen,
  • Elektrische vorkheftrucks verhuren we vanzelfsprekend ook en zijn ook buiten te gebruiken. Denk aan het laden en lossen van opleggers,
  • Onze diesel vorkheftrucks zijn nog een stuk sterker en zijn zelfs geschikt om in de zware industrie te gebruiken,
  • En ten slotte kunt u allerlei aanbouwdelen en accessoires erbij huren.

Twijfelt u nog over het type dat u moet huren voor uw doeleinden? Dan is het verstandig om even contact op te nemen met onze werknemers zodat we u van goed advies kunnen voorzien.

U kunt ook hoogwerkers en verreikers huren

Hebt u een keuze gemaakt? Klim dan in de pen en stuur een e-mail met daarin uw wensen en de aanvraag. Ook telefonisch kunt u de verhuur van heftrucks beklinken met één van onze werknemers. Dan reserveren we namelijk direct de door u gekozen heftruck. Komt u liever eventjes langs omdat u graag passend advies wilt hebben? Maak dan een afspraak, we leiden u graag rond door ons wagenpark in Ede. Vervolgens gaan we uiteraard rond de tafel zitten om alle mogelijkheden met u door te nemen. Reken er maar op dat we voor iedere klus, ondanks de hoogte, het vermogen of de ondergrond een passende machine kunnen verhuren!