Vergaderen Overijssel in een ontspannen setting


Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Bij vergaderen Overijssel bieden wij diverse geschikte ruimtes aan voor uw vergadering. Onze faciliteiten liggen midden in de natuur van het mooie Overijssel. In deze bosrijke omgeving kun je vergaderen in en ontspannen setting. Als u uw vergadering bij ons houdt, dan zorgen wij voor alle faciliteiten. Wij zorgen voor alle aanwezige apparatuur, voldoende tafels en stoelen, lekkere lunch of koffie. Het Schwarzwald is goed bereikbaar doordat het direct ligt aan de A1. De centrale ligging van vergaderen Overijssel in het land maakt dat het voor veel mensen goed te bereizen is. Er zijn vijf vergaderzalen met alle faciliteiten die u nodig kunt hebben bij uw vergadering. Naast vergaderen zijn onze ruimtes uitermate geschikt voor andere evenementen, zoals een productpresentatie, plenaire sessie, congres, bedrijfsfeest of jubileumreceptie. Wij van vergaderen Overijssel kunnen altijd een arrangement op maat maken in overleg, we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ontspannen vergaderen

Vergaderen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Zeker als er belangrijke beslissingen moeten worden genomen of als er overeenstemming moet worden bereikt tussen verschillende partijen. Door op een unieke locatie te vergaderen, kun je het vergaderen aangenamer maken. Bij belangrijke vergaderingen tussen verschillende partijen is het van belang dat dit in een ontspannen setting gebeurd. Soms is het fijn om op neutraal terrein af te spreken. Ook als u zelf de ruimte of faciliteiten niet in huis heeft, is het fijn om voor een externe vergaderlocatie te kiezen. Vergaderen Overijssel regelt alles dat u nodig heeft, zoals een beamer, wifi, schrijfgerei, papier, printfaciliteiten of technische ondersteuning. Bij vergaderen Overijssel zijn er maar liefst vijf ruime vergaderzalen waar u uit kunt kiezen. De vergaderruimtes zijn geen kille zaaltjes, maar sfeervolle inspirerende ruimtes. Een opsomming van de faciliteiten die wij bieden:

 • Ruime sfeervolle vergaderzalen
 • Alle benodigde faciliteiten, zoals beamers en wifi
 • Koffie, lunch of diner
 • Leuke activiteiten
 • Teambuilding

Vergaderingen kunnen soms heel lang duren, van uren tot zelfs hele dagdelen of dagen. Het is dan prettig om in een ontspannen omgeving te zijn en waarbij alle randvoorwaarden helemaal top zijn geregeld. Bij vergaderen Overijssel bevindt je je midden in de natuur. Tussen het vergaderen door kun je dus lekker gaan wandelen of fietsen. Ook bieden wij diverse activiteiten die je tussen het vergaderen door kunt ondernemen, denk aan een scootertocht of een solextour door de omgeving. Hierdoor kunnen alle aanwezigen lekker tot rust komen in de buitenlucht tussen het vergaderen door. Activiteiten die wij bieden zijn bijvoorbeeld:

 • Antislipcursus
 • Buggytour
 • Scootertour
 • Segwayclinic
 • Golfen
 • Paintball

Ook kan een sportieve onderbreking het vergaderen en de besluitvorming zeker bespoedigen. Door samen naar buiten te gaan kunnen andere ideeën ontstaan of conflictpunten worden doorbroken. Ook is het een mooie manier om elkaar te leren kennen bij vergaderen Overijssel.

Geheel verzorgd vergaderen

Wij kunnen bij vergaderen Overijssel de hele dag door cateren. Denk aan koffie en thee, een uitgebreide lunch, high tea of een buffet. Ook kunt u in ons restaurant á la carte dineren. Wil je liever iets actiefs doen? Dan is een kookworkshop misschien een goed idee, onder leiding van de kok wordt de maaltijd samen met uw mensen bereidt. We bieden bij vergaderen Overijssel diverse arrangementen voor een inspirerende vergaderdag. Zo kun je kiezen voor een simpel arrangement; ontvangst met thee, koffie en cake, een dagdeel zaalhuur met alle faciliteiten, afgesloten door een lunch. Arrangement twee biedt bovenstaande, inclusief een leuke afsluitende activiteit naar keuze zoals een buggy tour of een golfpartij in het bos. Dit arrangement kunt u nog uitbreiden met een diner, bbq, buffet of á la carte of een extra activiteit.