Lees voor je gaat shoppen altijd eerst de klantervaringen


In de wereld van online winkelen kun je van alle kanten opgelicht worden. Het kan gaan om producten die nooit aankomen, artikelen van inferieure kwaliteit, service die te wensen overlaat, et cetera. Het zijn uiteraard niet allemaal zaken die gaan over pure oplichting, maar daar kun je tijdens het online shoppen ook mee te maken krijgen. Het gaat dan om mensen die willens en wetens producten aanbieden die niet bestaan en dus na je bestelling ook nooit geleverd worden. Deze oplichters willen je puur en alleen geld afhandig maken. Je hebt dus te maken met een spectrum waarbij je aan het ene einde te maken hebt met betrouwbare goede webwinkels en aan het andere uiteinde heb je dan dus te maken met de oplichters. Daar tussenin heb je echter ook allerlei webwinkels die niet direct 100% betrouwbaar zijn, maar de boel ook niet oplichten. Het is dan ook aan jou om te kijken met wat voor soort winkel je te maken hebt. Het is zeker een goed idee om te kijken naar de klantervaringen voor je iets gaat bestellen. Je kunt hiervoor terecht op de website van 123klantervaringen.nl. Hier kun je gemakkelijk de klantervaringen doornemen behorende bij een bepaalde webwinkel. Als deze grotendeels positief zijn, dan zit het vaak wel snor. Is het echter zo dat er heel veel negatieve klantervaringen tussen zitten, dan kun je de webwinkel misschien beter links laten liggen. Op deze manier kun je jezelf beschermen tegen miskopen en oplichters. Als er bijvoorbeeld helemaal geen klantervaringen bekend zijn en je deze niet op 123klantervaringen.nl kunt vinden, maar ook niet op andere sites, dan is het waarschijnlijk nieuwe winkel. Oplichters werken echter vaak met sites die een paar dagen online staan en alweer zijn verdwenen als de gedupeerden verhaal willen gaan halen. Dus als je geen enkele klantervaringen kunt vinden, bestel dan beter niet. Het kan een goede site zijn, maar het is beter om gewoon het zekere voor het onzekere te nemen. Het kan ook zo zijn dat de klantervaringen verdeeld zijn. In dat geval is het zeker geen oplichter, want anders waren er helemaal geen positieve verhalen te lezen. In zulke gevallen is het goed om goed te kijken waarom mensen positief zijn en waarom mensen negatief zijn. Het kan zijn dat het commentaar van de negatieve recensies gaat om dingen die voor jou niet relevant zijn. In dat geval zou je dus toch prima kunnen bestellen bij deze winkel. 

Surf naar de site en lees direct de klantervaringen

Als je gewoon wilt weten waar je aan toe bent, dan kun je het beste gewoon meteen naar 123klantervaringen.nl surfen, zodat je daar direct kunt lezen wat men te zeggen heeft over de desbetreffende winkel. Daarna kun je een geïnformeerde keuze maken en wel of niet bij de webwinkel in kwestie bestellen.

Recensies van verschillende winkels vind je op 123klantervaringen.nl

Als je op zoek bent naar reviews en meer ervaringen wilt lezen van klanten over bepaalde winkels, dan kun je dat zoals gezegd regelen via de website van 123klantervaringen.nl. Hier kun je in ieder geval terecht voor reviews over: 

  • Remschijf
  • Winparts
  • Softwaresuite