Drink genoeg water op het werk, investeer in een waterkoeler!


Water, we kunnen niet zonder. De mens moet minstens anderhalve liter vocht per dag drinken. Dat zal grotendeels op het werk gebeuren, bijvoorbeeld in de vorm van koffie, thee en een soepje om vier uur. Maar een heerlijk koel glas water kan net zo veel vreugde geven. Zeker als het weer warmer wordt terwijl u de hele dag op kantoor zit. Dan is het heerlijk om even naar de waterkoeler in de hoek te kunnen lopen om daar te genieten van een glas koud water. Zoekt u voor uw kantoor naar een waterkoeler? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want niet alleen kunt u bij ons terecht naar een elektronisch gekoelde waterkoeler waar u grote flessen water aan vastmaakt, ook kunt u er een waterkoeler bestellen die u op uw waterleiding kunt aansluiten. Uiteraard wordt ook dat water aangenaam gekoeld. Kiest u daarentegen voor een waterkoeler die u niet hoeft aan te sluiten op uw waterleiding, dan komen we geregeld op afspraak bij u langs om de waterflessen te vervangen. Dit zijn recyclebare waterflessen met een totale inhoud van maar liefst 18,9 liter. U hebt de keuze tussen heerlijk schoon water en de iets duurdere bronwater variant. Ook kunt u kleinere waterflessen bestellen per collo aan 24 flesjes van een halve liter per stuk. Die kunt u zelf in een koeling koelen en uitdelen aan uw personeel tijdens een hittegolf. Die zijn trouwens leverbaar in blauwe en rode dop, de rode flesjes bevatten uiteraard bruisend water. Wacht in ieder geval niet langer maar neem snel eens een kijkje op aqualight.nl.

Sluit de waterkoeler aan op uw leidingwater

Klinkt een waterkoeler u als muziek in de oren? Kijk dan eens tussen de diverse koelers die we aanbieden van ons eigen merk. Leverbaar in het wit, grijs, zilver en andere prachtige tinten staan ze vast en zeker prachtig in iedere kantoorruimte en kantine. Ook bij de tand- of huisarts misstaat een waterkoeler zeker niet. En wat te denken van een studieruimte van een faculteit aan de universiteit? En zo kunnen we een keur aan openbare ruimtes bedenken waar u vast en zeker weleens de behoefte hebt aan een fris en verkoelend glaasje water. Het is erg belangrijk om niet uit te drogen want dankzij voldoende vloeistof blijft u scherp, fit en in conditie. Naast deze waterkoeler kunt u er direct diverse accessoires bijbestellen zoals:

  • Drinkbekers en koffiebekers,
  • Een cooler clean spray,
  • Een elektrische waterpomp,
  • En een flessenrek zodat de grote waterflessen nergens in de weg staan.

U kunt trouwens de waterflessen bij ons in bulk inkopen. Dat is relatief een stuk goedkoper dan een fles per keer. Dankzij het handige rek kunt u het direct stallen in uw magazijn of werkkast zodat u er verder geen omkijken meer naar hebt en iedere collega snel een fles kan vervangen. Denk daarbij wel om uw rug want ze zijn vrij zwaar!

We bieden u een keur aan automaten aan voor in de kantine

Wilt u dat we regelmatig met u contact opnemen om te kijken of alles naar wens is? Wilt u dat we op afgesproken dagen de flessen ophalen en volle flessen leveren? Uiteraard kunt u ook zelf alles online nabestellen. En naast de waterkoeler kunt u ook bij ons terecht voor diverse koffiemachines, warmwatermachine en soepdispensers. Stel uw vragen via de telefoon of stuur een e-mail naar de klantenservice. Vervolgens kunt u een weloverwogen keuze maken, online een bestelling plaatsen en het bedrag overmaken via een digitale betaalservice. We leveren doorgaans al binnen een werkdag! Kijkt u ook eens op aqualight.nl.